Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Verkwikkende Visuele Identiteit Voor Sedobi

Bij Creative Hero hebben we met enthousiasme gewerkt aan de versterking van de visuele identiteit van Sedobi, een merk gespecialiseerd in het bevorderen van slaap, welzijn, vitaliteit en verjonging. Het bedrijf blinkt ook uit in HBOT – Hyperbarric Oxygen therapie en biedt een breed gamma aan supplementen. Ontdek hoe we op maat gemaakt grafisch design hebben toegepast op flyers, brochures en een roll-up banner om de kernwaarden van Sedobi tot leven te brengen.

Brochure Ontwerp

De brochures zijn ontworpen als informatieve gidsen, die de voordelen van Sedobi’s benadering van welzijn en vitaliteit duidelijk communiceren. Heldere lay-outs en boeiende grafische elementen geven de lezer een visuele indruk van de positieve impact van Sedobi op hun levenskwaliteit.

Roll-up Banner Ontwerp

De roll-up banner is een opvallende aanvulling op de branding van Sedobi, met aantrekkelijke visuals die de boodschap van verjonging en vernieuwing overbrengen. De banner is ontworpen om de aandacht te trekken op evenementen, beurzen of in de fysieke ruimte van Sedobi.

Resultaten & Reacties

Sinds de implementatie van het nieuwe grafische design heeft Sedobi niet alleen een verhoogde merkherkenning ervaren, maar ook positieve reacties ontvangen van klanten die de visuele uitingen als inspirerend en geruststellend beschouwen. Bekijk zeker hun website eens en ontdek wat Sedobi voor jou kan betekenen. 

Creative Hero als Grafisch Partner

Bij Creative Hero zijn we er trots op dat we Sedobi hebben kunnen ondersteunen bij het definiëren en versterken van hun visuele identiteit. Wil je ook jouw merk een grafische boost geven? Neem contact op met Creative Hero voor een vrijblijvend consult en ontdek hoe we ook jouw verhaal kunnen vertellen via grafisch design.

nl_BEDutch